Summer Nostos Festival (SNFestival) 2020


Πηγή: snfestival.org


RetroFuture

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό, ας το κάνουμε μαζί όσο το δυνατόν πιο θετικό. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) επιστρέφει στο μέλλον με την οnline εκδοχή του Summer Nostos Festival RetroFuture, πιστό το ραντεβού του, από τις 21 έως τις 28 Ιουνίου 2020.

Nέες δράσεις για όλες τις ηλικίες, μια γεύση από ιδέες και δραστηριότητες του Summer Nostos Festival και SNF Conference 2021, πολλή μουσική και παραστάσεις από Έλληνες και διεθνείς καλλιτέχνες, καλύτερες στιγμές από παλιότερα Summer Nostos Festival, DJ sets και ένας virtual αγώνας αποτελούν μερικές μόνο από τις δράσεις του.

Μπορεί φέτος το SNFestival να απέχει από τη μορφή που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα και από το πραγματικό σπίτι του, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ωστόσο η ουσία του παραμένει η ίδια. Αποτελεί μια ευκαιρία να απολαύσουμε τους καλλιτέχνες που αγαπάμε, να αποκτήσουμε νέους αγαπημένους, και να έρθουμε σε επαφή με ιδέες που προκαλούν τη σκέψη μας. Έχει να κάνει με το ταξίδι προς το άγνωστο, το οποίο κάνει την επιστροφή στο σπίτι ακόμη πιο γλυκιά, που αποτελεί άλλωστε και τον ορισμό της λέξης “νόστος” –της λέξης που έχει εμπνεύσει το όνομα του Summer Nostos Festival.

Ζήστε μαζί μας ένα φεστιβάλ που δεν μοιάζει με κανένα άλλο!

Επιστροφή στα Καλύτερά μας Καλοκαίρια

Το Summer Nostos Festival (SNFestival) είναι ένα πολυσυλλεκτικό διεθνές φεστιβάλ που παρουσιάζει μια εβδομάδα γεμάτη τέχνη, συζητήσεις, τολμηρές ιδέες, μουσική, χορό, παραστάσεις, διασκέδαση, προβληματισμό και αθλητισμό, για επισκέπτες κάθε ηλικίας.
Η χαρακτηριστική ταυτότητα του SNFestival γύρω από την οποία ξεδιπλώνεται το ετήσιο πρόγραμμά του αποτελεί μια σύνθεση του καλλιτεχνικού του προγράμματος με αγαπημένους δημιουργούς της ελληνικής και διεθνής σκηνής, του SNF Conference με τη συμμετοχή κορυφαίων ομιλητών, του βραδινού αγώνα SNF RUN, καθώς και των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του ΙΣΝ σε συνεργασία με το SNF Agora Institute του Johns Hopkins University.

Το SNFestival δίνει κάθε Ιούνιο ραντεβού μαζί μας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Το ΚΠΙΣΝ, ως ανοιχτός δημόσιος χώρος που έχει αγαπηθεί από χιλιάδες ανθρώπους, αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης για να μοιραστούμε μαζί εμπειρίες και να δημιουργήσουμε κοινές αναμνήσεις που θα νοσταλγούμε μέχρι και το επόμενο, καλοκαιρινό SNFestival.

Το Summer Nostos Festival διοργανώνεται και χρηματοδοτείται αποκλειστικά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).