Open call – Hip hop καλλιτέχνες με συμφωνική ορχήστρα

Open call – Hip hop καλλιτέχνες με συμφωνική ορχήστρα

H Action Εστί | Artist & Event Management αναζητά Hip Hop καλλιτέχνες

 

Η Action Εστί | Artist & Event Management αναζητά Mcs, rappers και groups, οι οποίοι θα συνεργαστούν με μεγάλη συμφωνική ορχήστρα της Ελλάδας για να γράψουν και να ερμηνεύσουν ένα συλλογικό έργο 17 τραγουδιών, το οποίο στοχεύει να ενθαρρύνει νέους και νέες να δημιουργήσσουν έναν κόσμο δικαιότερο, πιο ειρηνικό και ευημερούντα σε έναν υγιή πλανήτη. 

Ανακοινώνουμε το κάλεσμα hip hop καλλιτεχνών για την παραγωγή ενός μεγάλου δισκογραφικού, συναυλιακού και τηλεοπτικού project. Στόχος είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων, ειδικά των νέων ανθρώπων, σε δράσεις πάνω σε θέματα που έχουν να κάνουν με το οικολογικό και κοινωνικό γίγνεσθαι.

Οι καλλιτέχνες αυτοί θα πρέπει να:

  • Έχουν κοινωνικές και οικολογικές ευαισθησίες τις οποίες εκφράζουν μέσα από τα τραγούδια τους και την καλλιτεχνική τους πορεία.
  • Έχουν εμπειρία συναυλιών και στούντιο.
  • Είναι διατεθειμένοι να εργαστούν μέσα σε ομάδα.
  • Είναι ικανοί να ανταποκριθούν με επαγγελματισμό στα deadlines της παραγωγής.

Αρχικά όσοι ενδιαφέρονται συμπληρώνουν τη φόρμα που βρίσκεται εδώ 

Μετά την επιλογή του / της, κάθε καλλιτέχνης ή καλλιτεχνική ομάδα θα δημιουργήσει ένα τραγούδι με συγκεκριμένη θεματολογία, που θα συμφωνηθεί με την παραγωγή. Κατόπιν θα γίνει η μεταγραφή της μουσικής παραγωγής (του hip hop instrumental) σε παρτιτούρες για φυσικά όργανα, τα οποία θα παίξει μεγάλη συμφωνική ορχήστρα. 

Το τελικό αποτέλεσμα θα παρουσιαστεί σε μια μεγάλη εκδήλωση, η οποία θα προβληθεί τηλεοπτικά από γνωστή πλατφόρμα. Τα κομμάτια μεμονωμένα θα κυκλοφορήσουν από τις μουσικές ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ θα δημιουργηθούν και τα αντίστοιχα μουσικά videos. Τέλος, το σύνολο των καλλιτεχνών θα ερμηνεύσει τα τραγούδια με τη συνοδεία της συμφωνικής ορχήστρας σε μία ή περισσότερες συναυλίες, όπως αυτές θα προκύψουν ανά την Ελλάδα.

Αίτηση και επιλογή

Υποβολή αιτήσεων έως τις 15.10.2021

Οι επιλεγμένοι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου 2021.

Εν κατακλείδι

Είναι στο χέρι όλων μας να συνεισφέρουμε, ο καθένας με τα εργαλεία, το πάθος και τις γνώσεις του / της, στη δημιουργία ενός κόσμου που αξίζει στα παιδιά και στους νέους μας.

Το μήνυμά μας είναι το εξής: "Γίνε κομμάτι της αλλαγής. Χρησιμοποίησε τη μουσική δύναμη, το ταλέντο και την επιρροή σου για έναν καλό σκοπό".