Crowdfunding για τον καινούριο δίσκο του Σπύρου Γραμμένου

Crowdfunding για τον καινούριο δίσκο του Σπύρου Γραμμένου 

Μπες κι εσύ στην παρέα και χρηματοδότησε τον καινούριο δίσκο με τίτλο "Δισκό σας"

Γεια χαρά. 

Ξεκινήσαμε να γράφουμε αυτό το άλμπουμ πριν δύο χρόνια. Οι πρώτοι δύο μήνες κύλησαν όμορφα, με χαρά για δημιουργία και όρεξη για δουλειά. Το μόνο που μας έλειπε, ήταν τα χρήματα, αλλά τι να τα κάνεις τα λεφτά αν έχεις φίλους. Μετά τους πρώτους δύο μήνες άρχισαν κάποιες μικρές αναποδιές.  Πλημμύρισαν στούντιο, εξαρθρώθηκαν επιγονατίδες, ανέβηκαν ζάχαρα, πόνεσαν σκωληκοειδίτιδες, αφαιρέθηκαν φρονιμίτες, υπήρξε νοσηλεία με συμπτώματα εμφράγματος που τελικά δεν ήταν τίποτα και απλώς αγχωθήκαμε μέχρι να το διασκεδάσουμε. Όταν πέρασαν όλα αυτά και είμασταν έτοιμοι για την κυκλοφορία, ανακαλύψαμε πως μας έλειπε κάτι βασικό. Είχαμε την υγειά μας, τους φίλους μας, αλλά ακόμα δεν είχαμε χρήματα. Είπαμε θα τα "μαζέψουμε μωρέ", λίγα απο εδώ, λίγα από κει, αλλά εκεί ήρθε ο Covid19 που μας έδωσε ένα χαστούκι και μας έβαλε στην θέση μας. Έτσι, περνώντας ο καιρός και συνεχίζοντας να τρώμε χαστούκια απο τον Covid19, μας ήρθε η ιδέα να ζητήσουμε απο τους φίλους μας να μας βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια. 

Όσο γράφαμε τον δίσκο, δημιουργήθηκαν και μια σειρά σουρεάλ διηγήματα, "Οι ιστορίες του Χόρχε". Βάλαμε λοιπόν στην παρέα μας και τον Χόρχε που ήθελε κι αυτός να εκδοθεί.

Τα μαζέψαμε όλα, τα κάναμε σε διάφορα πακέτα για να σας ευχαριστήσουμε όλους και τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα και με χαρά.

 

Για αυτό το άλμπουμ, έχουν εργαστεί οι 

Κώστας Μιχαλός Κιθάρες Παραγωγή 

Γιώργος Καρδιανός Κιθάρες

Αλεξ Μυλωνάς Μπάσο

Χρήστος Καλκάνης Κλαρινέτο Πλήκτρα 

Χάρης Παρασκευάς Τύμπανα 

Τζιμ Σταρίδας Τρομπόνι

Σωτήρης Πέπελας Τρομπέτα

Ναταλία Κοκώση Ιρλανδική Φλογέρα και Artwork

Νεφέλη Φασούλη Φωνητικά

Cayetano Παραγωγή στο "Η Ψυχή"

Φιλική συμμετοχή Σαββέρια Μαργιολά

Κωνσταντίνος Χαϊκάλης Κανίβαλος Ηχοληψία 

 

Εσύ τι φίλος είσαι;

 

Επίλεξε το είδος σου και δες τι κερδίζεις εδώ.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας: