45ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

45ο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Tο 45ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 12 Σεπτεμβρίου.

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας είναι εδώ για να αναδείξει τα νέα κινηματογραφικά ταλέντα εν τη γενέσει τους και να ενθαρρύνει τη δημιουργία της ταινίας μικρού μήκους ως αυτόνομη κατηγορία που αφορά δημιουργούς κάθε ηλικίας.

Τον Σεπτέμβριο του 2022  θα πραγματοποιηθεί το 45ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας (5 έως 12 Σεπτεμβρίου). Ώριμο πια, στα 45 του χρόνια, αλλά πάντα νεανικό στην ψυχή, το DISFF ετοιμάζεται και φέτος να υποδεχθεί τους Έλληνες μικρομηκάδες στην πιο κεφάτη γιορτή του ελληνικού σινεμά, που κάθε Σεπτέμβρη μεταμορφώνει το κέντρο της πόλης της Δράμας σε ένα ξέφρενο κινηματογραφικό πλατό.

Το 45o Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας περιλαμβάνει για το 2022: το Εθνικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα, το Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα, το Διεθνές και Εθνικό  Σπουδαστικό Πρόγραμμα και το Pitching Lab / Forum, το Διεθνές Πρόγραμμα Animation, το Short & Green. Συνεχίζεται το Cinematherapy για τρίτη συνεχή χρονιά. 

Το Φεστιβάλ Δράμας, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον σκηνοθέτη Γιάννη Σακαρίδη, θα διεξαχθεί στον κινηματογράφο «Ολύμπια» και στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας (Αίθουσα Αντώνης Παπαδόπουλος), στον θερινό κινηματογράφο «Αλέξανδρος», στον κήπο του Πολιτιστικού Χώρου «Κύκλωψ», που θα λειτουργήσει αποκλειστικά για την εβδομάδα του Φεστιβάλ, στο καφέ-πολυχώρο «Ελευθερία», καθώς και διαδικτυακά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα κάθε προβολής πατήστε εδώ.