Φοίβος Δεληβοριάς, «ΑΝΙΜΕ»

Φοίβος Δεληβοριάς, «ΑΝΙΜΕ»

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι

 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς παρουσιάζει το «ΑΝΙΜΕ» ζωντανά στην Τεχνόπολη.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς, που κυκλοφόρησε την τελευταία 8η σειρά τραγουδιών του «ΑΝΙΜΕ» τον Μάιο που μας πέρασε, ετοιμάζεται για την πρώτη ολοκληρωμένη τους παρουσίαση σε μία και μοναδική συναυλία την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη  Δήμου Αθηναίων.

Θα έχει μαζί του, πέρα από τη γνωστή και μη εξαιρετέα μουσική του «οικογένεια» (τον Σωτήρη Ντούβα, τον Κωστή Χριστοδούλου, τον Κώστα Παντέλη και τον Yoel Soto), δύο σπουδαίους σολίστες που έδωσαν τον αέρα και την «anima» τους στο «ΑΝΙΜΕ», τον Φώτη Σιώτα και τον Θοδωρή Ρέλλο.

Επίσης, σε φοβερή σύμπραξη / τιτανομαχία οι τρεις μουσικοί παραγωγοί που «έσκαψαν» μαζί με τον Φοίβο, αναζητώντας ηχητικά κρυφά «δωμάτια» την τελευταία δεκαετία, ο Βασίλης Ντοκάκης του «ΑΝΙΜΕ» και ο Χρήστος Λαϊνάς της «Καλλιθέας», θα παίξουν μαζί με την μπάντα ζωντανά επί σκηνής.

Στον ήχο δε ο παραγωγός του «Αόρατου ανθρώπου» Γιάννης Πετρόλιας θα σχηματίσει μαζί τους την ίδια πρόταση, την ίδια «φράση».

Τη σκηνή και τα φώτα θα διαμορφώσει ειδικά ο Παναγιώτης Τσεβρένης.

Το όποιο αίνιγμα του δίσκου θα είναι εκεί για να το αποκαλύψει η φωνή και η παρουσία της Νεφέλης Φασούλη.

Εκτός από τα 10 τραγούδια του «ΑΝΙΜΕ», η πολυσυμμετοχική παρέα θα παρουσιάσει ολοκαίνουργιες εκδοχές τραγουδιών του Φοίβου από όλη του τη δισκογραφία.

Σας περιμένουμε να τραγουδήσουμε το «ΑΝΙΜΕ» για πρώτη φορά μαζί.

 

Περισσότερες πληροφορίες & κράτηση εισιτηρίων εδώ.