Στα σκουπίδια του Σάιμον Στίβενς

Στα σκουπίδια του Σάιμον Στίβενς

Ένα πανκ ερωτικό παραμύθι στην Αγγλία του 1979 ζωντανεύει στο Θέατρο Αμαλία, κάθε Δευτέρα και Τρίτη του Νοεμβρίου.

 

Ανατροπές, ενέργεια και ιλιγγιώδης πανκ ρυθμός, σε μία ιστορία αγάπης αληθινή και σκληρή, ανάμεσα σε ανθρώπους που λαχταρούν να συνδεθούν για να μπορέσουν να επιβιώσουν σε μια κοινωνία στα πρόθυρα της καταστροφής, που ίσως δεν διαφέρει πολύ από τη δική μας. «Η κυβέρνηση αλλάζει και αυτό είναι κάτι. Δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια λάθη.»

 

Στόκπορτ, 1979: Λίγο μετά τον βαρύ απεργιακό «χειμώνα της δυσαρέσκειας» και λίγο πριν από τις εκλογές που θα αναδείξουν την πρώτη γυναίκα πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ, ένας έρωτας γεννιέται μέσα «Στα Σκουπίδια» που πλημμυρίζουν τους δρόμους της μικρής εργατούπολης, αλλά και όλης της χώρας, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των οδοκαθαριστών.

Η Κάθυ, μία δεκαεπτάχρονη ανύπαντρη μητέρα, ερωτεύεται παράφορα τον Τζων, έναν σεσημασμένο διαρρήκτη. Όνειρό της, να αλλάξει τη μίζερη ζωή της. Η ζωή, όμως, έχει άλλα σχέδια γι’ αυτήν.

 

Συντελεστές

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Γιάννης Μαυρόπουλος, Σκηνικά: Άννα Μπαρδοπούλου - Καταλάν, Ορέστης Κολλύρης, Κοστούμια: Άννα Μπαρδοπούλου – Καταλάν, Μουσική: Γιώργος Χρυσικός, Φωτισμοί: Σωτήρης Ρουμελιώτης, Σχεδιασμός αφίσας: Άννα Μπαρδοπούλου – Καταλάν, Φωτογραφίες: Ανθούλα Αηδώνη, Trailer: Γιώργος Γεωργακόπουλος – Άλκηστις Σαρμά, Επικοινωνία: Λία Κεσοπούλου, Παραγωγή: Εταιρεία Θεάτρου Αντίρρηση,

Παίζουν: Χρύσα Γούτου, Γιώργος Μιχαλάκος, Γιάννης Μονοκρούσος, Βικτώρια Παπαδοπούλου - Σισκοπούλου, Σμαράγδα Περόντση

13€ κανονικό | 10€ μειωμένο

Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 842509

Email: theatroamalia@gmail.com