Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Το 44o Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 19 Σεπτεμβρίου.

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας είναι εδώ για να αναδείξει τα νέα κινηματογραφικά ταλέντα εν τη γενέσει τους και να ενθαρρύνει την δημιουργία της ταινίας μικρού μήκους ως αυτόνομη κατηγορία που αφορά δημιουργούς κάθε ηλικίας.

Τον Σεπτέμβριο του 2021 θα πραγματοποιηθεί το 44ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας. Ώριμο πια, στα 44 του χρόνια, αλλά πάντα νεανικό στην ψυχή, το DISFF ετοιμάζεται και φέτος να υποδεχθεί τους Έλληνες μικρομηκάδες στην πιο κεφάτη γιορτή του ελληνικού σινεμά, που κάθε Σεπτέμβρη μεταμορφώνει το κέντρο της πόλης της Δράμας σε ένα ξέφρενο κινηματογραφικό πλατό.

Το 44o Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας περιλαμβάνει για το 2021: το Εθνικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα, το Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα, το Διεθνές Σπουδαστικό Πρόγραμμα και το Pitching Lab/Forum. Φέτος, έρχονται να προστεθούν τρία νέα τμήματα: το Διεθνές Πρόγραμμα Animation, το Short & Green (διαγωνιστικά και τα δύο), αλλά και το Cinematherapy που μετά την περσυνή επιτυχία του, απέκτησε μια μόνιμη θέση στο πρόγραμμα.

Το Φεστιβάλ Δράμας, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον σκηνοθέτη Γιάννη Σακαρίδη, θα διεξαχθεί στον κινηματογράφο Ολύμπια και το Δημοτικό Ωδείο Δράμας (Αίθουσα Αντώνης Παπαδοπουλος), στο θερινό κινηματογράφο Αλέξανδρος, το Drive–in Cinema που θα λειτουργήσει αποκλειστικά για την εβδομάδα του Φεστιβάλ, στο καφέ-πολυχώρο Ελευθερία,  καθώς και διαδικτυακά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα κάθε προβολής πατήστε εδώ.