Αρκάς, «Εκτός ελέγχου»

Αρκάς, «Εκτός ελέγχου»

Από την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Θερινό Κινηματοθέατρο Γέρακα και στη συνέχεια σε περιοδεία σε επιλεγμένους χώρους σε όλη την Ελλάδα έως τις 16/09.

 

Μετά τη sold-out επιτυχία τού χειμώνα, η απόλυτη κωμωδία «Εκτός ελέγχου» με τα κείμενα του Αρκά ταξιδεύει σε μια καλοκαιρινή περιοδεία!

Το καλοκαίρι 2022 οι θεατρικές παραγωγές Μέθεξις παρουσιάζουν την παράσταση «Εκτός ελέγχου» με τα κείμενα του Αρκά. Η Νο1 κωμωδία της χρονιάς, με έναν λαμπερό θίασο πρωταγωνιστών και καλλιτεχνικών συντελεστών, ύστερα από τα συνεχή sold-out στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, προσφέροντας άφθονο γέλιο σε όλη την οικογένεια.

Παλιοί και νέοι ήρωες του Αρκά παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο επί σκηνής. O Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Γιώργος Γαλίτης, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ο Χρήστος Τριπόδης, ο Δημήτρης Αγοράς, τα παιδιά Αθηνά Τριπόδη, Μανώλης Γκίνης από τα «Καλύτερά μας χρόνια» και ο Παντελής Καναράκης συνθέτουν έναν θίασο αξιώσεων και υπόσχονται μια μοναδική θεατρική εμπειρία.

Ο Αρκάς, ο σπουδαιότερος σκιτσογράφος και γελοιογράφος της εποχής μας, με την καυστική του πένα χαρίζει αφενός στους ηθοποιούς ολοκληρωμένους χαρακτήρες και εκπληκτικές ατάκες και στο κοινό αφετέρου ένα θέαμα αδιάκοπου γέλιου και ανατροπών.

 

«Το κατόρθωμα του Αρκά είναι, όπως βέβαια κάθε μεγάλου γελοιογράφου, να αφηγηθεί σε τρία σκίτσα μια συνθήκη, μια σχέση, μια ανατροπή και ένα άχρηστο δίδαγμα».                                                                                                           

Κ. Γεωργουσόπουλος

 

Συγγραφέας: Αρκάς

Σκηνοθεσία - διασκευή: Δημήτρης Αγοράς

Βοηθός σκηνοθέτης: Χρήστος Τριπόδης

Σκηνικά - κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα

Εικαστική επιμέλεια: Θανάσης Κόκκας

Creative agency: Gridfox

Παραγωγή: Μέθεξις

 

Πρωταγωνιστούν:

Σωτήρης Καλυβάτσης, Γιώργος Γαλίτης, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς, τα παιδιά Αθηνά Τριπόδη και Μανώλης Γκίνης και ο Παντελής Καναράκης

Περισσότερες πληροφορίες & διάθεση εισιτηρίων εδώ