«Από μέσα»

«Από μέσα»

Για δύο μόνο παραστάσεις, την Παρασκευή 8 και την Παρασκευή 15 Απριλίου στο Θέατρο 104.

 

Ένα έμβρυο παρακολουθεί και μας αφηγείται λεπτό προς λεπτό την περιπετειώδη ζωή της μητέρας του, της Τρούντυ, και του εραστή της. Ένας μονόλογος με στοιχεία δανεισμένα από το stand-up και με όπλα το χιούμορ κι ένα μικρόφωνο δημιουργούν ένα ασυνήθιστο πάρτι μέσα σε μια μήτρα. Ένα αγέννητο παιδί παρακολουθεί, ακούει, αφουγκράζεται, γι’ αυτό και ξέρει τα πάντα... από μέσα.

«Να περιορίζεσαι σ’ ένα καρυδότσουφλο, να βλέπεις τον κόσμο σε δύο εκατοστά ελεφαντόδοντου, σ’ έναν κόκκο άμμου. Και γιατί όχι, όταν όλη η λογοτεχνία, όλη η τέχνη, όλη η ανθρώπινη προσπάθεια, είναι απλώς ένα απειροελάχιστο ίχνος στο σύμπαν όλων των πιθανών πραγμάτων. Ακόμα κι αυτό το σύμπαν μπορεί να είναι ένα απειροελάχιστο μόριο σε μια πληθώρα από πραγματικά ή πιθανά σύμπαντα».

Η εταιρία παραγωγής Adhoc Arts παρουσιάζει στο Θέατρο 104, σε σκηνοθεσία Χρήστου Τσαβλίδη, την παράσταση «Aπό μέσα» την Παρασκευή 8 και την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 21.00. Ερμηνεύει ο Άγγελος Προκόπιος Νεράντζης.

Πρόκειται για μια θεατρική δουλειά με αφετηρία το μυθιστόρημα «Nutshell» του Βρετανού συγγραφέα Ian McEwan. Τη διασκευή και δραματουργική επεξεργασία του κειμένου της παράστασης υπογράφουν από κοινού ο Χρήστος Τσαβλίδης και ο Άγγελος Προκόπιος Νεράντζης.

 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Χρήστος Τσαβλίδης

Διασκευή - δραματουργική επεξεργασία: Χρήστος Τσαβλίδης, Άγγελος Προκόπιος Νεράντζης

Παίζει: Άγγελος – Προκόπιος Νεράντζης

Σκηνικό περιβάλλον: Αγγελική Φιλιππή

Μουσική: Δήμος Βρύζας

Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή

Teaser, trailer: Σιδέρης Νανούδης

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Μαριάννα Παπάκη, Νώντας Δουζίνας