Δράσεις

Λίστα Δράσεων

  • Βήτα Πεις "Ροή Του Μέλλοντος" live στην Αθήνα

    To Σάββατο 13/11 στο Fuzz Club

     

    19 χρόνια μας χωρίζουν από το μακρινό 2002 και τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις και δισκογραφικές απόπειρες των Βήτα Πεις. Ακόμη επίκαιροι, για πάντα διαχρονικοί, θεωρούνται δικαίως ένα από τα πιο ιδιαίτερα acts που πέρασαν ποτέ από το ελληνικό rap στερέωμα. Οι ΒΠ αγαπήθηκαν από τους οπαδούς στην πορεία των ετών, όχι μόνο για το ιδιαίτερο στυλ και το ποιοτικό υλικό τους, αλλά και για την αφοσίωσή τους στο underground spirit, την οποία άλλωστε υποστήριξαν διανέμοντας δωρεάν ψηφιακά τις περισσότερες κυκλοφορίες τους.

    Κρατώντας πάντα χαμηλά τους τόνους off-stage και ψηλά το ποιοτικό επίπεδο κάθε μουσικής τους απόπειρας, δεν σταμάτησαν να εκπλήσσουν ακόμη και τα τελευταία χρόνια, με την σποραδική, αλλά πάντα ηχηρή παρουσία τους. Το τελευταίο τους δισκογραφικό εγχείρημα, με τίτλο "Ροή του Μέλλοντος", με τους Άσαρκο και Hatemost στα mics, τον DWMNDV στην παραγωγή και τον Rigo στο μπάσο, ήρθε να αναζοπυρώσει τον ενθουσιασμό μίας ολόκληρης γενιάς οπαδών που περίμενε την επόμενη μεγάλη κίνησή τους.

    Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, οι Βήτα Πεις παρουσιάζουν την "Ροή Του Μέλλοντος" ζωντανά στο Fuzz Live Music Club της Αθήνας και θα είμαστε όλοι εκεί!

     

    Περισσότερες πληροφορίες και διάθεση εισιτηρίων εδώ.